Maatwerk

Afscheidsceremonie

Voor het meest persoonlijke afscheid

Maatwerk

 

Hoe ziet de afscheidsceremonie er uit. Wat wordt er gezegd en door wie? Afwijken van de standaard is wat het afscheid persoonlijk maakt. De afscheidsceremonie hoeft niet perse plaats te vinden in de door de uitvaartmaatschappij aangewezen plaats. Waarom niet een ceremonie in uw favoriete café, de biljartclub, de aula van het verzorgingstehuis, een kasteel, een mooie plek in de natuur of een andere fijne locatie? De wettelijke regels staan helaas niet toe dat dan, zoals in een uitvaartcentrum, de overledene opgebaard aanwezig is, maar sommige mensen willen dit ook helemaal niet. Het gaat tenslotte om het gedenken, in welke vorm dan ook..

 

 

Afscheid op maat

Tijdens voorgesprekken, wordt gezocht naar woorden of beelden die het beste bij uw geliefde passen. Een levensloop, een fotocompilatie met de lievelingsmuziek. AfscheidsCeremonie heeft als doelstelling het afscheid te realiseren zoals uw dierbare en nabestaanden het hadden gewild.

Maar niet alleen in de voorbereidingen en tijdens de ceremonie, op de dag zelf wordt met een warm hart steun gegeven. Twee weken na het afscheid volgt een na-gesprek over het afscheid, en ontvangt u gesproken woorden tijdens de ceremonie in een boekwerkje. Dit geeft een stukje na-zorg en troost.

 

 

Afscheid nemen is voor iedereen anders. Ieder persoon rouwt op zijn of haar manier. Daar mag niet aan voorbij gegaan worden.

Meer dan met de 'traditionele' ceremoniesprekers, die u via uitvaartmaatschappijen krijgt aangeboden, wordt, samen met de nabestaanden, de afscheidsceremonie grondig voorbereid en professioneel uitgevoerd. Hoe en waar U als nabestaanden dat willen.

 

Afscheid op maat; AFSCHEIDSCEREMONIE.COM

Persoonlijk

 

De dood is als het doven van een kaars. Als de ochtend is aangebroken schuilt achter de tranen van verdriet de glimlach van de herinnering.

 

Onbekend